Välj en sida

Framgångsrika berättelser

Bästa sättet tycker vi, är att låta våra kunder själva säga ett par meningar om Ask For Life. Deras ord, deras upplevelse.

När jag träffade Annette för första gången var jag ett mentalt vrak. Jag hade höga krav på mig, allt skulle vara perfekt hela tiden. Framför allt var jag rädd för att misslyckas. Livrädd.

Nu, 1,5 år senare, mår jag bättre än någonsin. Annette hjälpte mig inse att jag duger precis som jag är, att jag är bra! Nu trivs jag med mig själv, jag har inte längre orimligt höga krav på mig själv.

Innan jag träffade Annette hade jag aldrig jobbat med mental träning. Nu är det en del av min vardag, och en förutsättning för att jag ska må bra!

Josefin

Junior elit

Mitt i en livskris fick jag under Annette Asks föreläsning, nycklarna som utvecklade mig som människa och hjälpte mig till ett gott liv.

Christina

Producent, barn & unga

Idag har jag det liv jag aldrig tidigare vågade drömma om.

Anna

Marknadschef

All det jag trodde jag hade glömt fanns inom mig. Jag har hittat en balans i mitt företag och privatliv, dessutom har jag gift mig med min drömkvinna och fått en liten dotter.

Mo

Egen företagare Dubai

Jag fick en spark i baken och styrkan att ta tag i mitt liv efter jag hade lyssnat på din mental coachning CD. Din röst finns inom mig i jobbiga situationer, du ger mig kraft, kämparglöd och viljan att skärpa mig och sluta skylla på andra. Tack Annette.

Anja

Egen företagare

Vi har vid ett flertal tillfällen anlitat Annette som föreläsare vid chefsutvecklingsprogram. Vilket vi kommer göra igen.

Lars

VD

På ett lättförståeligt, inspirerande, motiverande sätt med mycket humor och glädje fick Annette mig att förstå att jag kan skapa det liv jag vill ha. Både privat och yrkesmässigt.

Zvonko

Egen företagare

Maja pratar inte, hon gör. Idag förstår jag att allt hänger samman, mitt privatliv och mitt jobb är ett. Tack.

Tony

Egen företagare

En omvälvande dörröppnare till ett nytt sätt att tänka och leva.

Joakim

Konstnär

Vi fick verktygen som behövdes för att vi skulle kunna utvecklas även efter föreläsningen, vilket resulterade i att vår kontor idag säljer bäst i hela koncernen.

Anders

Försäljningschef

Genom Annettes mentala coachning tog vi vårt lag och vann hela serien!

Charlotte

Innebandytränare

Om man som jag kände sig som en medpassagerare i sitt eget liv så ska man kontakta Maja. Idag är jag ingen passagerare längre utan jag är föraren.

Isabella

Egen företagare

Den bästa mentor och inspiratör jag någonsin har träffat. Maja lärde mig hur jag skulle öppna mina ögon till nya möjligheter och våga tro på mig själv. Det är jag så tacksam för.

Nicole

Clients Relationship Manager Dubai

error: Innehållet är copyskyddat