Välj en sida

Om Ask For Life

Ask for Life Sweden har idag sitt huvudkontor mitt i Skånes hjärta, Ystad. Företaget skapades 1995 av Annette Ask som idag är en av Sveriges främsta inspiratörer och föreläsare inom personlig och mental utveckling. Tillsammans med hennes dotter Maja och deras team, driver de även Ask for Life Dubai sedan 2014. Konceptet är detsamma men förutom de tjänster de har i Sverige erbjuder dem bl.a yoga och skräddarsydda kostplaner.

Ask for Life skräddarsyr föreläsningar och utbildningar till företag, kommuner, privatpersoner och organisationer i Sverige och Förenade arabemiraten, på ett långsiktigt och förebyggande sätt.

Syfte
Höja medvetenheten om vilken potential de inre musklerna har. Ask for Life fungerar som ett inre gym där vi jobbar som inspiratörer och personliga tränare. Vi förmedlar inspiration, verktyg och träningsprogrammen ”Mentalträning AFL” som gör det möjligt för alla att träna sin insida likväl som sin fysiska kropp.

Mål
Att få så många människor som möjligt att  träna sin insida. Förebygga och reducera utbrändhet, ångest, stress, mental ohälsa och minska sjukskrivningar.

Vision
Människor har kunskap och verktyg till sitt eget inre välbefinnande och bidra till en bättre värld.

#insidegym #förenbättrevärld

error: Innehållet är copyskyddat