Välj en sida

Öppna föreläsningar

   Träna din insida – den nya trenden

 

Här hittar du öppna föreläsningar i din stad. Finns inte din stad med, kontakta då oss.

MITT LIV ÄR MITT, MEN HUR FASEN GÖR MAN?

Är du redo för en mental kick off? Du vet, en sån där riktigt aha-upplevelse, där poletten verkligen trillar ner. Och det med besked!

Mentalträning, tanketräning eller personlig utveckling, kärt barn har många namn. Det spelar dock mindre roll vad man väljer att kalla det, då det egentligen är vanlig gympa! Fast för insidan då förstås. Mental gympa!

Vår insida är minst lika träningsbenägen som vår kropp och potentialen är ENORM! Det gäller bara att komma på, hur fasen gör man?

Annette Ask, en energisk, inlevelsefull och inom ämnet väldigt erfaren kommunikatör, tar ett tungt ämne och gör om det, för att citera Annette själv, till “salt och peppar“. Dvs lättsamt, lättillgängligt och begripligt för alla!

Med totalt engagemang, inlevelse, fantastiska metaforer och inte minst kistan… Den mystiska kistan, som är till bredden fylld med spännande accessoarer.

 

Detta blandat med inte bara många års erfarenhet från föreläsningar av ämnet, utan även kanske det viktigaste av allt, personlig erfarenhet! Erfarenhet av att ha varit nere i det djupaste av mörker och vänt till den strålande individ hon är idag. En erfarenhet hon inte bara delar med sig av, utan även tekniker och övningar för hur man tar sig upp ur mörkret med hjälp av tanketräning.

Annette har under många år gått igenom allt material hon kommit över, vänt och vridit på det för att det skall bli så lättfattat som möjligt, för att fler skall kunna få känna känslan av: -”Fantastiskt! Jag har verkligen min framtid i mina egna händer!” en insikt som ALLA verkligen borde få möjlighet att ta del av.

Råkar du tillhöra dem som redan nått denna nivå av insikt? Då är detta verkligen något för dig med. För mentalträning är just träning. Vår hjärna behöver likväl som vår kropp underhållas och vidareutvecklas för att bibehålla sin uppnådda status.

Välkommen till ditt livs väckarklocka!
Kontakta oss

För priser och bokningar

error: Innehållet är copyskyddat